Hrvatski     English     Deutsch    

Dobrodošli na najljepše mjesto na otoku Rabu - Lopar

Tražite li ugodne apartmane za odmor s djecom ili prijateljima u sezoni, preferirate li više opuštajući odmor uz blagu klimu, toplo more i mirise rascvjetanog raslinja u predsezoni, ili se ubrajate u one koje radije odmaraju u jesen, uz kulturna događanja, berbu grožđa i obilje drugih plodova, došli ste na pravo mjesto!

Kod nas Vas čekaju četiri udobna apartmana površine između 40 - 70m2, kategorizirana s tri zvijezdice. Smješteni smo na najidealnijem mjestu. Daleko od bilo kakve buke noću, a opet svega 5-15min pješke do bilo kakve aktivnosti. Idealno mjesto za obitelji sa djecom koje cijene trenutak noćne tišine.

VeAn - Rab Lopar Apartmani

Svaki apartman Vam nudi na raspolaganje sjenovitu terasu, dok neki nude i balkon. Svima je na raspolaganju roštilj te veliko ograđeno dvorište idealno za djecu. Mjesto za kupanje i sunčanje možete tražiti između čak 22 loparske uvalice s pješčanim ili kamenim plažama. Večernje sate možete provesti na brojnim stazicama za šetnju i vožnju bicikla te u razgledavanju ostalih prirodnih i kulturnih ljepota Lopara i otoka Raba.

 

Apartmani će vas dočekati uredni i potpuno opremljeni. U cijenu su još uključeni:

300 m2 ograđene okučnice na kojoj slobodno možete pustiti djecu da se igraju bez ikakve bojazni.

Do najbliže plaže trebat će vam svega 10 min hoda, dok je prekrasna Rajska plaža, druga najpoznatija u Hrvatskoj, udaljena svega 5 min autom ili 20 min pješke. Između 300-1000m udaljeni su različiti restorani, kafići, banka, pošta, ambulanta, sportski centar te različiti dućani.

 

 

 

Pozivamo Vas da se upoznate sa našim apartmanima koji su predstavljeni na ovoj stranici, a ako još niste bili na otoku Rabu. Nemojte propustiti linkove Lopar ili Rab da vidite u kakvoj ćete se okolini odmarati.

Ako ste skloni sportu i rekreaciji provjerite naše info strnice na tu temu te se unaprijed pripremite na ludu zabavu.

Ako smo slučajno nešto izostavili ili jednostavo želite odmah rezervirati apartman, kontaktirajte nas i rado ćemo vam izaći u susret.


Ne zaboravite...bit će nam zadovoljstvo ugostiti Vas!

FACEBOOK Lopar Apartments: